Viktigt med bra drag

Hejsan hoppsan alla läsare, dagarna bara blåser förbi så det gäller verkligen att hänga med. Apropå att blåsa förbi så tänkte jag faktiskt skriva lite om ventilation idag, något som de flesta hushållen behöver för att skapa en bekväm och trivsam miljö. Det är många hushåll vars ventilation har tydliga brister, men man tänker inte riktigt på det utan öppnar bara ett fönster för att få in frisk luft och det är absolut en lösning men det är inte så att man är särskilt sugen på att öppna upp alla fönster när det är flera minusgrader ute eller om det är sommar och stekhett ute. Lösningen då kan vara att se över sitt ventilationssystem och se om det finns något drag eller om det står helt still, för det samlas en hel del smuts och damm i dessa rör och det kan emellanåt vara bra att rengöra. Kanske är det så att ventilationssystemet börjar bli gammalt och det kanske inte räcker med en rengöring, utan man måste byta ut hela systemet för att få det att fungera. Jag har bytt ut mitt ventilationssystem i Nyköping och det gjorde jag faktiskt direkt efter det att jag flyttade in, sen dess har det fungerat perfekt och jag har bra ventilation både på sommaren och på vintern. Enligt mig är det viktigt med bra ventilation, man känner direkt när man kommer in i ett utrymme där det inte finns någon ventilation och man blir ganska trött betydligt snabbare. Så jag kan rekommendera er alla att se över era hem och sitter du på kontor så kan det vara bra att kolla hur ventilationen är där med, det är inte särskilt trevligt att sitta och jobba när det inte finns någon luft. Här tänker jag faktiskt runda av och önska er en fin dag! Ha det gott!