Njut av god mat

Hallå där bloggen! Fredag eftermiddag och helgen är bara runt hörnet, visst är det underbart. Jag vill komma med ett tips på hur ni kan fira in helgen på ett värdigt och avkopplande sätt. Strunta i matlagningen för en dag, ta med en kompis, partner eller familjen och gå ner till en restaurang för att njuta av en härlig middag. I mina öron låter det här underbart och det är precis vad jag ska göra så fort jag har avslutat mitt arbetspass. Det är många därute som har efterfrågat tips på restauranger och jag ska vara helt ärlig genom att säga att jag inte har jättebra koll på olika restauranger. Antagligen beror det på att jag inte är särskilt kräsen och tycker det mesta är gott, men jag kan absolut nämna en restaurang som kan vara värt ett besök. Eftersom att en stor del av mina läsare är från Växjö så vill jag upplysa er om Zettans, ett mysigt ställe med ett varierat utbud på menyn. Fördelen är att det här är en restaurang med mycket vegansk och glutenfri mat så att alla kan njuta av något på menyn. Det finns också lite sällskapsspel och liknande som man kan låna för att sätta igång någon härlig tävling med kompisarna eller familjen. Tidigare sa jag att jag inte hade så bra koll på restauranger och det stämmer, men det betyder inte att jag inte käkar på restaurang så ofta. Jag försöker faktiskt äta ute minst en gång i veckan och jag tror det är något som man behöver, det är en avslappnande stund där man får komma bort från hemmet och jobbet för att bara njuta av god mat och trevligt sällskap. Slutligen så vill jag önska er en riktigt trevlig eftermiddag, ha nu en fantastisk dag och ta hand om varandra.