MT Glasmästeri AB

God morgon, god morgon! En ny härlig vecka står framför oss och jag tänkte börja den med att skriva ett inlägg till er. Dagens inlägg kommer handla om ett glasmästeri i Ystad som heter MT Glasmästeri AB. För ett tag sedan tog jag hjälp av dem och jag kände direkt att jag ville skriva ett inlägg om det.

Som sagt var det ett tag sedan jag valde att ta hjälp av det här företaget men jag har inte känt att jag har haft tiden att skriva ett inlägg om det än. Anledningen till att jag kontaktade dem från första början var för att jag skulle sätta upp inredningsglas här hemma, jag ville nämligen sätta upp glasväggar i duschen för att slippa de fula duschdrapperierna. Det är något jag har velat göra länge, anledningen till att jag inte har gjort det förrän nu är för att jag tidigare inte har hittat något glasmästeri i Ystad som jag har känt mig helt bekväm med. När jag för ett tag sedan hittade MT Glasmästeri AB kände jag direkt att det var rätt företag för jobbet, från det jag läste på deras hemsida fick jag en riktigt bra magkänsla som visade sig ha rätt. Av dem fick jag precis all den hjälpen jag letade efter, jag hade inte kunnat vara mer nöjd med valet av företag. Tack vare dem står mina glasväggar på plats i badrummet och jag har fått den lyxiga känslan som jag letade efter i badrummet. Eftersom jag fick så pass bra hjälp av detta glasmästeri i Ystad kan jag inget annat än rekommendera er om dem ifall någon av er behöver hjälp med glas nu eller i framtiden. Det var allt jag hade att dela med mig av i dagens inlägg, jag hoppas att ni har gillat det. Ha nu en fortsatt bra dag.