Jag vill bli målare!

Jag ska bli målare, det har jag tänkt mig. Jag tror det passar bra för mig eftersom jag gillar att måla och skapa. Funderade ursprungligen på om jag skulle bli snickare, men målning verkar mer intressant. Så målar jag väl! 🙂 Jag har hjälpt till förra sommaren att måla om villan och det gick jättebra. Skulle även tapetsera om men det tog farsan hand om men jag var med och kollade hur han gjorde. Jag har sökt in på ett program till gymnasiet i Båstad men har inte fått besked ännu om jag har kommit in men jag hoppas såklart på det.

Jag tycker även om att måla tavlor och det mesta jag målar är abstrakt och det gör jag mest för min egen skull. Det är kul att experimentera med olika färger och det blir färgstarkt och det är en sak om det är på en tavla men någonting helt annat när det är folks hem det handlar om. Jag kan väl tycka ibland att folk skulle våga ta ut svängarna lite mer för här i Sverige vill de flesta ha vitmålade väggar och jag tycker det är lite neutralt och tråkigt. Vilka färger är era favoriter? Jag gillar mest starka färger som jag sa, gärna starkt rött och grönt, nästan självlysande gillar jag.

Kom gärna med tips till mitt inlägg! Jag tar tacksamt emot all feedback som kommer. 🙂 Denna sida är under construction och jag hoppas att den kommer bli bättre och bättre. Jag har många idéer till inlägg här på mitt bloggen. 🙂 Det är mest för min egen skull och för att jag vill dela med mig av mina intressen och tankar och är det någon av er som jobbar som målare så kan ni gärna skriva och tala om hur ni trivs med det. Ha det bäst!!!!