Glöm inte av att ha rena fönster

Tjenare bloggen! Det är en väldigt lugn och skön måndag där det inte går i högst tempo på jobbet, lite så det ska vara med andra ord. Jag tänkte prata lite om fönsterputs idag och det är några här på bloggen som har efterfrågat något företag i Forshaga som erbjuder fönsterputs. Putsa sina fönster är inte superroligt och i vissa fall kan det till och med vara svårt att göra själv, så jag tycker det är bra att det finns företag som erbjuder den tjänsten. Om det är ett flervåningshus så kan det krävas att man måste upp på en stege för att putsa sina fönster och det kan för vissa kännas otäckt. Jag är en av de som inte tycker om höjder särskilt mycket och att behöva stå på en stege några meter upp i luften och putsa fönster, det lockar faktiskt inte jättemycket om man säger så. För er som undrade om jag kände till något företag i Forshaga som utför fönsterputs, så kan jag rekommendera Puts i Karlstad som inte bara ger fönsterna en rejäl rengöring utan det görs även med miljövänliga medel vilket alltid är positivt. Det är lätt att man glömmer av fönsterputsningen i samband med städningen, det har hänt mig flera gånger och jag tror att det beror på att man har så många andra ytor som måste rengöras. Rena fönster i hemmet ger dock ett gott intryck hos förbipasserande och besökare, samtidigt som det ger en klar utsikt. Innan jag rundar av här så vill jag bara påminna er om att hålla utkik efter fler blogginlägg, jag har en del roliga saker på lager så glöm inte att kika in på bloggen med jämna mellanrum. Nu får ni ha en fantastiskt härlig måndag och en trevlig vecka. Ta hand om er och glöm inte av fönsterputsandet!