Ett rent och fräscht kontor

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg så jag kände att det var dags igen. Idag tänkte jag prata om företaget som hjälper oss med kontorsstäd i Jönköping där jag jobbar. Företaget heter Rosab och har hjälpt oss med städningen under en period nu.

Jag jobbar på ett lite mindre kontor här i Jönköping och jag har gjort det i några år nu, det är ett jobb och en arbetsplats som jag verkligen trivs med. Sedan en tid tillbaka har vi tagit hjälp med städningen, vilket bara har gjort det hela mycket bättre. Eftersom vi är ett ganska litet kontor har vi tidigare tagit hand om städningen själva, chefen och vi anställda märkte dock att det inte var ett hållbart alternativ. För att vi skulle kunna fokusera på vårt arbete och för att vi samtidigt skulle ha en ren och fräsch arbetsplats valde chefen att kontakta Rosab för att få deras hjälp med kontorsstäd i Jönköping. Det är en tjänst som jag personligen tycker har gjort väldigt mycket, underlättat oss i vårt arbete bland annat. Numera slipper vi stressa och oroa oss över städningen av kontoret, vi kan istället släppa de tankarna helt och endast fokusera på våra arbetsuppgifter. Efter samtal med kollegor har vi kommit fram till att det är något som varit bra för oss medarbetare och kontoret i sig, jag tror aldrig att det har varit så rent som det är numera. Rosab är otroligt duktiga på sitt jobb, jag hade aldrig kunnat tänka mig att man kan vara så pass bra på att städa. Hur som helst vill jag med det här inlägget informera er om det här företaget och deras arbete inom städning, ifall någon av er skulle behöva hjälp med bland annat hemstädning eller kontorsstäd i Jönköping med omnejd.