Bilverkstad i Hallstavik

Ännu en solig och härlig dag och även mitt i sommaren skriver jag inlägg. Bilen lät konstigt och jag upptäckte det bara två dagar innan vi skulle åka på semester. Är det inte typiskt? Och vi som skulle ta bilen och åka land och rike runt! Att inte komma iväg hade varit hemskt tråkigt för vi är ju hemma hela året och det här med att ha friheten och ge sig av hemifrån och se någonting annat var en chans vi inte ville låta gå förlorad. Allting ordnade sig till det bästa tack vare en bilverkstad i Hallstavik som heter Eneby Bil & Gummi. 

När jag ringde dem och förklarade situationen fick jag en tid på en gång och redan dagen efter kunde jag hämta bilen som både var servad och lagad och vi kom iväg på vår efterlängtade semester. Det här med bilverkstäder är ett kapitel för sig, för det finns bilverkstäder i både parti och minut och långt ifrån alla är seriösa. Jag har flera vänner och bekanta som vänt sig till verkstäder som de inte känner sig nöjda med och jag är den förste att beklaga, men som tur är så är jag för egen del otroligt nöjd med just denna bilverkstad i Hallstavik som jag genom åren har vänt mig till flera gånger, och jag har varje gång jag lämnat bilen dit fått kvalitativ och pålitlig hjälp som inte har kostat särskilt mycket. Jag tänker mig därför att jag vill rekommendera denna bilverkstad i Hallstavik till er så det är därför jag skrivet ett inlägg om detta idag. En annan sak som är så bra med Eneby Bil & Gummi är att detta företag är så mycket mer än bara en bilverkstad i Hallstavik, de har även ett däckhotell och erbjuder däckförvaring och det finns olika servicepaket som man kan beställa i samband med detta!